(Android/iOS) Survival on Raft: Multiplayer goljufa neomejeno število ključev
Feb 10, 2022 20:59:00 GMT -5
Post by symtagemoloo on Feb 10, 2022 20:59:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno število ključev ▞▞▞
▞▞▞ Survival on Raft: Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Je v redu, podobno kot igra Raft, vendar nima toliko funkcij. Všeč mi je grafika in igranje, vendar bi lahko uporabil možnost za več igralcev. Tudi možnost iskanja zakladov ali otokov bi bila kul in več prilagajanja. Morda bi tudi več izzivov zelo pripomoglo. Na splošno je zabavno, vendar je včasih lahko dolgočasno.
Ta igra mi je zelo všeč, toda po shranjevanju in vrnitvi je moja streha neenakomerna. Kot da ga ni več. Vem zakaj, prosim popravi.
Survival on Raft: Multiplayer Симулационни xzdu
Res uživam v tej igri. Lahko bi jo igral ure in ure. Edina težava, ki sem jo imel, je napaka v igri ali kaj podobnega. Izgubil sem polovico splava, čoln, vsi viri so izginili v oceanu in morski pes se je nehal premikati. Bil sem prisiljen odstraniti igro in jo nato znova namestiti. Na žalost sem izgubil ves svoj napredek in sem moral začeti iz nič. Razen tega mi je igra všeč.
Dobro se je začelo. Odlična grafika in nadzor, vendar brez spodbude za nadaljevanje igranja. Pripravite vodo/pijte vodo. Ribe/jesti ribe. Zberite predmete iz vode / zgradite več prostora za shranjevanje, da obdržite odpadke, ki jih nikoli ne uporabljate.
Block Master for Minecraft PE Zábava xpz
Najboljša igra Raft, kar sem jih preizkusil. Kontrole v igri so odlične. Edina stvar je, da poskušate povleči vaš inventar na različna mesta. Ne registrira se vedno in ga je treba poskusiti premakniti še 3-krat. Razen gradnje splava in zbiranja zalog. Slišal sem, da obstajajo otoki, vendar brez načina za izdelavo jadra ali krmila je to nekako nemogoče. Brez zgodbe ali menija nalog ne vem, kaj naj naredim. Zgrajen kajak in sidro, vendar potrebuje tovorni list? Prav tako traja predolgo za dvig ravni.
Olajšali so ribolov in omogočili več možnosti hrane, kot je krompir, prikazanih v zabojih, tako da hrana ni več problem. Enkrat je lahko celo ubil morskega psa. Ampak poskušam ugotoviti, kako uporabiti palmina semena in kokosove orehe, ki jih včasih dobim. Ostal bom pri 3 zvezdicah, dokler ne slišim, da obstajajo navodila za ribolov v tej igri. Končno sem ugotovil, kako lahko ujamem ribo na tem, potem ko je moj lik skoraj umrl od lakote.
Precej dolgočasno, več igralcev ne deluje in morate plačati irl denar, da dobite igralno valuto (kupite jo lahko samo z irl denarjem), da prilagodite svoj lik. Uredi: zadnjič, ko sem igral, igra za več igralcev ni delovala, ni bilo možnosti za gledanje oglasa za valuto v igri in zamujalo je af. A zdi se, da ste te težave odpravili, zato bom vaši igri kmalu dal drugo priložnost. E
Slabo narejeno. Večkrat nisem mogel pobrati vode, ki sem jo imel, bilo mi je hudo in ta igra ni vredna nikogaršnjega časa. To je kot igra z zlatom s kavljem in kolutom, razen z zalogami v oceanu, kjer morski pes napada vaš splav. Čez nekaj časa zelo dolgočasno.
Igra ima velik potencial, vendar sem naletel na nekaj napak. Ena je z dnevnimi nagradami, vsak dan se prijavim in dobim dve ali tri dnevne nagrade, nato pa se vrnem na prvi dan. Druga je ta, da moje školjke in biseri kar naprej izginjajo, ko se vrnem na prvi dan.
Odlična igra. Toda po tej zadnji posodobitvi zmrzne med zalivanjem rastlin. Potem sem pravkar odprl igro, da sem prvič umrl od morskega psa, ko sem stal na mojem splavu. Nisem zadovoljen s tem. Izgubil sem vse zaradi nečesa izven mojega nadzora. 106 dni brez smrti... Nisem srečen
Tukaj je nekaj stvari, ki bi jih lahko resnično izboljšali/spremenili: - brez dežja skozi stropove. -zmožnost spreminjanja krp v vrv. Toliko cunj imam in vse, kar narediš, zahteva vrv, ki jo je mogoče narediti samo z morskimi algami. -indikator na zaslonu, kje morski pes napada. -fizika na splavu je čudna. Vsaka posamezna stena moje hiše se niha ob valovih oceana. -naredite izravnavo nekoliko hitreje ali dovolite več receptov na začetku igre.
Survival & Craft: Multiplayer Simulation yrf
Otoki so tako moteči, da igra res močno zamrzne in ponovni zagon telefona je edini način, da to popravite.
Zgodba je bila precej dobra in sprva je bilo enostavno krmariti, potem pa je bilo veliko stvari, ki niso bile pojasnjene. Sčasoma sem postal razočaran, ker nisem mogel stvari narediti, ker ni bilo razloženo, kako naj jih naredim. Aplikacijo sem na koncu izbrisal kmalu po prenosu
Pravkar sem dobil igro. Sprva sem imel težave s premikanjem predmetov, kot so deske, lepo bi bilo, če bi mi razložili. Uredi: prej sem imel težavo z ustvarjanjem vodnjaka prezgodaj, zaradi česar je bil neuporaben, moja težava je bila odpravljena na lvl 5, tako da vsem, ki so pod tem moj nasvet, naj takoj pridejo do lvl pet.
smeti igra je super zabavna in razburljiva, dokler ne odpotujete na otok in odprete skrinje samo za meso jelenov in dodatno moč zaloge, v igri ni cilja in sploh ni težko, napadajo vas samo živali
Ta igra mi ni všeč, ker sem jo prenesel samo zato, da sem lahko igral rafta v kreativnem načinu. On je moral plačati denar, da je Pearl in bisere danes dosegel povsem drugačno raven, kjer morate uporabiti bisere, da dobite kreativni način, drugič, potrebuje toliko sredstev za ustvarjanje stvari, zakaj mislim, razumem kot pet ali šest, potrebnih je 15 20 10 in druge stvari, ki so moteče, zato odstranim to igro in predlagam, da je ne igrate, če želite igrati Creative Mode, to je vse
Dajem 4, ker se ta igra zdi kot mobilna upodobitev splava. Izravnavanje je lažje in ni vam treba raziskovati novih receptov. Vendar brez otokov in čolna namesto drugih splavov? Ali obstaja tudi konec igre ali smo samo obsojeni na to, da bomo obtičali za vedno? Kot tudi Minecraft ima končno igro, čeprav lahko še vedno igrate survival za vedno ...
Uživam v zbiranju stvari in gradnji stvari, ki so mi všeč tudi, da za igranje ni treba imeti WiFi!!! Ampak res, kaj je smisel, če si sam. Potrebuje izboljšave in več možnosti in super bi bilo, če bi dejansko lahko prišli do otoka z več preživelimi.
Precej dobra igra iz rok ... Dovolj težka, da bi poskusil nekaj drugega, ker je bil prvi poskus tako blizu. Ko sem prenesel, nisem pričakoval tako dobre igre, zato jo poskusite.
Igra je dobra, vendar je velika težava v tem, da mi je zelo hitro izpraznila baterije v mojem telefonu in tabličnem računalniku in ju zelo segrela, zdaj pa se hitreje izgubljajo tudi po odstranitvi iger na mojih napravah. Prosimo, da to težavo odpravite!!
Ta igrica mi je popolnoma všeč, na drugem telefonu sem jo igral ure in ure na tem telefonu, toda ko dobim ustvarjalni način, se zaloge ne gradijo. Creative pomeni, da imate dostop do vsega, ne da bi morali delati za to, in jaz lahko jih niti ne dobim. In oseba "sea sea", ki vas je ocenila, išče enostavno igro, oprosti boo, ampak morski pes je nekako cel smisel preživetja na splavu. Dodaja mu bolj zahtevno zabavno igro.
Zabavna igra, vendar ima veliko pomanjkljivost. Ne shrani vsega vašega napredka med sejami in ni možnosti za ročno shranjevanje. Težko je igrati igro, ko niste prepričani, ali bo vaš napredek shranjen. Po mojem mnenju igra ne more igrati
Všeč mi je bila igra, dokler ni začela kvariti, češ da gori in da je več kot polovice mojih stvari izginilo, poleg tega ni bilo zalog v vodi, da bi ustvaril nov splav.
Res je zabavno! Zelo mi je všeč! Edino, kar mi ni všeč, je, kako temno je ponoči, v resnici ne vidim ničesar, zato moram imeti svojo svetlost do konca, da vidim celo karkoli. To je zaenkrat edina negativna stvar.
Odlična premisa, dostojna igra, vendar je odklepanje več dolgočasno, nesmiselno in vodi k odstranitvi. Bolje bi bilo z več namenom v mletju, da bi jasno pomagali pri odklepanju vsake ravni, morda dosežkov ali ciljev. Brez boljšega namena samo preživite, dokler ne dosežete ravni in lahko po kratkem času naredite nekaj novega, dolgočasnega.
Zelo hromo Zakaj se ne moreš premikati naprej in nazaj kot običajno, napade me morski pes in namesto da bi se premaknil naprej, pogledaš dol, ne ne, potem se tvoj splav po kuhanju vode vname, to mora biti najslabša nastavitev za igro
Odlična igra
Jaz ljubim to igro. Toda po mojem mnenju stavbe stanejo veliko vrvi. Tudi ko sem umrl, sem izgubil vse. Vsa moja hrana in moja raketna pištola. Razen tega je odlična igra. Na voljo je tudi zabaven multiplayer. Ko že govorimo o igranju za več igralcev, je precej nenavadno. Deluje, vendar so modeli predvajalnika videti tako čudni. Še nekaj, res hitri čoln, ki gre mimo vas, lahko pokličete z zabavo. Ko to storite, morate prodati svoj kup blaga in ostankov, ker vam pogosto zavzame toliko stvari za shranjevanje.
To je neverjetna igra, priporočam jo vsem, ki se želijo igrati s prijateljem, a tudi če niste na zaslonu na dotik, bi lahko bile kontrole težke, razen tega, da je vredna ocene petih zvezdic in morski pes ne naredi veliko škode, kar je super, ampak samo za zabavno pametno bi morali zagotovo dodati drugačne težave. Odlična igra fantje, kar tako naprej
Rad bi imel rad to igro, vendar ne shranjuje mojega napredka, vsakič, ko napredujem in zaprem, me popelje nazaj na prvi dan. zato mislim, da ga bom samo odstranil.
To je res dobra igra, všeč mi je, da je prizor, kjer se zrušiš in v tej igri lahko narediš veliko, vendar je edini razlog, zakaj sem dal 4 zvezdice, ker zdaj, ko poskušam igrati na svojem zemljevidu, se prikaže črno zaslon in vse kar slišim je le voda in čoln škripa. Morda je to napaka na mojem telefonu, lahko je samo igra, ki je ne poznam.
Survival & Craft: Multiplayer Simulation yrf
Igra je v redu, vem, da je iztrgana iz dejanske igre Raft, vendar še vedno uživam v igri. Priporočam, da igro naredite na spletu, kjer se lahko prijatelji igrajo z vami. Biti sam ni tako zabavno :/ Prosimo, naredite ta multiplayer! Potem bi ga ocenil s 5 zvezdicami!
Mislim, da je v fazi te igre 3 začetki pravičen. Prvič, ne morem najti nobenih informacij o tem, kako loviti ribe.... razen izdelave palice in oddajanja. Drugič, precej se ponavlja. Potrebujete več kot le napad morskega psa ... morda spite? Potrebujem samo več. Ampak kupil sem paket drevesa he he 6,99 in bom tam z vami! Dobra igra nad vsem unikatnim! Vstrajaj! Čakam na posodobitve!!!!
Zelo dobro
Nekako sovražim, da ni gumba za informacije o izdelavi predmetov, čemu so namenjeni in kako jih uporabiti. Rezervoar za vodo sem imel odklenjen že nekaj časa in večkrat je deževalo in izdelal sem približno 20 rezervoarjev, vendar nimam pojma, kako jih uporabiti, ne proizvajajo ničesar. Takšne stvari pustijo igro nekoliko pokvarjeno